Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (38)
    Evenement

Hulp in Gelderland zoekt modellen

zondag 14 april 13:30 uur

Foto: Dies Goorman

DIDAM - Na het succes van vorige jaren komt er een vervolg op 'Model voor een dag', op 14 april vanaf 13.30 uur in Meulenvelden in Didam.

De modeshow wordt georganiseerd door Hulp in Gelderland, deze organisatie biedt hulp en begeleiding bij het huishouden. Met betrokkenheid, aandacht en vertrouwen. Ze kunnen je adviseren en werken samen met partijen die mantelzorgers ondersteunen.

Voor 14 april is de organisatie op zoek naar modellen. Ken of ben je iemand die het verdient verwend te worden? Stuur een motivatie met foto en de reden waarom deze persoon een dag in het zonnetje gezet mag worden naar info@hulpingelderland.nl.

Modellen worden volledig verzorgd en in de watten gelegd door een team van kapsters, visagisten, fotograaf, stylisten en krijgen een heuse catwalktraining om ‘s middags de modeshow te lopen. Deze show is voor iedereen gratis toegankelijk, dus familie en kennissen kunnen mee genieten.

Lamarique Damesmode, Gilsing Herenmode, Ros Schoenen, Hairfashion Marion, Brillehuus Didam en Linda Koster van Oriflame zorgen dat de modellen voorzien worden van de nieuwste voorjaarstrends.


deel deze activiteit