Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Goog en The New Voices met Opera Meets Musical

zaterdag 23 februari 20:00 uur

Foto: The New Voices

ZEVENAAR - Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap (Goog) heeft voor het concert op 23 februari The New Voices uitgenodigd om aan dit concert mee te werken. Ofschoon het Goog bekend staat om haar brede repertoirekeuze is deze insteek uniek te noemen.

Opera- en Musical liefhebbers vinden elkaar in een fantastisch concert, waarbij een gezamenlijk programma tot één van de weinig georganiseerde landelijke concerten op dit gebied. Het Goog is een sterk, ervaren theaterkoor met brede repertoirekennis. Jaarlijks brengt het een operaproductie of een galaconcert met hoge kwaliteit, waaraan in de loop der jaren veel bekende operasterren aan meewerkten.

The New Voices uit Zevenaar ontwikkelde zich, vanaf 1990 van koor tot zang- en theatergroep. Zingt van klassiek tot pop, met en zonder begeleiding. Brengt iedere twee jaar een avondvullende show met live band op de planken van het plaatselijke theater. Bij het landelijke tweejaarlijkse Balk TopFestival in De Doelen in Rotterdam werd de groep derde in de Topklasse. De allerhoogste landelijke klasse voor grote koren in de lichte muziek.

Dirigent Goog: Hans Lamers. Vleugel: Chris Kok. Dirigent: The New Voices: Gerben Kruisselbrink, Vleugel Hetty van Woerkom

Kaarten te verkrijgen voor 17,50 euro bij het Kunstwerk, 085 0409971 aan de kassa op di, wo en vr. van 11.00 - 14.00 uur. Aanvang concert 20.00 uur.


deel deze activiteit