Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Folk 'n' Roll door Gerry Colvin & Band

zaterdag 23 februari 20:30 uur

ZEVENAAR - Op zaterdag 23 februari staat de rasechte folk vertolker Gerry Colvin en zijn band op het podium van De Lantaern Zevenaar. Colvin treedt regelmatig op in dit altijd gezellig Muziekcafé en zorgt elke keer weer voor een fantastische interactie met het publiek. De avond begint om 20.30 uur en de entree is 12,00 euro.

Gerry Colvin is een Engelse Folkartiest die een reputatie heeft opgebouwd door zijn sfeervolle festival optredens samen met Nick Quarmby. Echter tijden veranderen, nadat Nick de band had verlaten ging Gerry verder op de ingeslagen weg, natuurlijk met het spelen van gevoelige folk nummers. Maar hij heeft als géén ander de kwaliteit dit om te kunnen toveren tot swingende “folk ’n' roll”. Colvin is geboren in Barrow-in-Furness en opgegroeid in Orpington, Kent Engeland. In de vroege jaren ‘80 was hij mede oprichter en voorman van de legendarische 'John Peel en Terry & Gerry'. De jaren '90 bracht Gerry door in Nashville - werkend als een professionele songwriter.

Gerry is beslist één van de meest energieke muzikanten van deze planeet, iedereen die wel eens een optreden van hem heeft bijgewoond zal dat kunnen beamen. Bijzonder is de interactie tussen de zanger en het publiek die zijn weerga niet kent. Gerry is een echte ras-entertainer met een geweldige uitstraling die als geen ander de kunst verstaat z'n publiek aan zich te binden. Het wordt een geweldige avond voor de liefhebber.


deel deze activiteit