Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Filmhuus Westervoort vertoont ´The Bookshop´

woensdag 13 februari 20:00 uur

Foto: Cinéart Nederland

WESTERVOORT - Woensdag 13 februari is bij Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg de film ´The Bookshop´ te zien. Dit nostalgische drama won de ‘Prijs voor Beste Boekverfilming van het jaar’ op de Frankfurter Bookfair en drie Goya´s (Spaanse oscars).

In de verfilming van Penelope Fitzgerald’s roman besluit weduwe Florence (Emily Mortimer, The party) haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen. Dit doet veel stof opwaaien in het Britse kustplaatsje. Onder leiding van de welgestelde Violet (Patricia Clarkson, House of cards) en haar man wordt Florence door dorpsgenoten tegengewerkt. Toch vindt Florence steun bij de mysterieuze Mr. Brundish (Bill Nighy, Love actually).

Programma

Om 19.30 is iedereen welkom in Huize Vredenburg. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er pauze. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. U kunt de tickets van vijf euro per stuk reserveren op www.filmhuuswestervoort.nl. Gereserveerde tickets liggen bij Huize Vredenburg klaar tussen 19.15 en 19.45 uur. Daarna komen reserveringen te vervallen.


deel deze activiteit