Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Eet-Lokaal boost samenwerking Liemerse horeca

dinsdag 19 februari 10:00 uur

Foto: Pablo van Dick

ZEVENAAR - Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen Zevenaar komt met 2 initiatieven om de Liemerse gastvrijheidsindustrie dichter bij elkaar te brengen. Eet-Lokaal organiseert 2 unieke evenementen voor de horeca en de verblijfs-, en overnachtingsaccommodaties. Dit, om deze 2 bedrijfstakken (afzonderlijk van elkaar) een betere basis binnen de Liemers te geven.

Op dinsdag 19 februari vanaf 10:00 uur is er een bijeenkomst speciaal voor B&B- en hoteleigenaren onder het genot van een heerlijke lunch. Tijdens dit netwerkevent kan men kennismaken met ondernemers met dezelfde wensen en daarnaast vraagstukken en ideeën, kennis en kunde met elkaar delen. Daarnaast vindt er op maandag 18 maart een unieke dineravond plaats speciaal voor horecaondernemers. Veel horecaondernemers hebben op maandag en/of dinsdag een rustige dag en nemen dan ’s avonds de gelegenheid om samen met hun partner of vrienden ergens in de regio wat te gaan eten. De keuze van restaurants is op die avond echter beperkt, omdat veel restaurants op maandag en dinsdag gesloten zijn.

Speciaal voor horecaondernemers opent Eet-Lokaal dan ook haar deuren op deze unieke horeca-avond. Het wordt een ontspannen restaurantavond waar horecaondernemers heerlijk van hun vrije avond kunnen genieten. Beide events zijn bedoeld als stimulans tot samenwerken en moet anderen inspireren kennis en tips met elkaar te delen. Reserveren voor het netwerkevent van verblijfs-, en overnachtingsaccommodaties (19 februari), óf de horeca dineravond (18 maart) is simpel mogelijk via info@eet-lokaal.com of telefonisch via 0316 242409.


deel deze activiteit