Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (42)
    Evenement

Een kerk vol boeken en platen

zondag 25 november 10:00 uur

Foto:

GIESBEEK - Zondag 25 november organiseren De Vrienden van de Giese Toren voor de derde keer een boeken en platenbeurs in de Martinuskerk in Giesbeek.

De boeken en platenbeurs is een van de vele activiteiten die in de kerk worden gehouden. Deze dag zal de kerk volledig in het teken staan van Boek en PLlaat, door de vrienden zelf maar ook standhouders uit de regio zal de kerk omgetoverd worden tot een waar boeken- en platenpaleis.

Tijdens de markt zal een organist zorgen voor gepaste achtergrond muziek en kan men de toren 'Giesbeeks trots' beklimmen. De beurs is open van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is Kerkstraat 39 in Giesbeek.

Een volgende activiteit van De Vrienden van de Giese Toren is de bekende Winterfair die wordt gehouden op zondag 6 januari. Voor de Winterfair kunnen zich nog deelnemers melden, maar ook zijn kleine spullen die in huis overbodig zijn welkom. De opbrengst van de verkoop van deze spullen is bestemd voor het behoud en onderhoud van de Giesbeekse Toren. Voor vragen of informatie: www.giesbeektorenhoog.nl of 06 10252829.


deel deze activiteit