Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (42)
    Evenement

De verjaardag van Sinterklaas in Lobith-Tolkamer

zondag 18 november 13:00 uur

Foto: Patricia van Dort

LOBITH/TOLKAMER - Dit jaar wordt op 18 november de verjaardag van Sinterklaas gevierd in het Gildehuis in Lobith. Via de facebookpagina zijn de avonturen die hieraan voorafgaan al te volgen.

De organisatie is alle inwoners van Lobith-Tolkamer en de lokale ondernemers dankbaar voor de bijdragen tijdens de collecteweek! Zonder hen, is het voor ons echt niet mogelijk om een intocht te organiseren.

Sinterklaas komt aan de Europakade aan op zondag 18 november. Het programma aan de kade zal rond 13:00 uur beginnen. Dan kan iedereen alvast inzingen en met de vlaggetjes zwaaien. Om 13:30 uur wordt de Sint verwacht. Of dat over het water wordt? Dat blijft nog even een vraagteken. Door de lage waterstand is dat pas een paar dagen van te voren te zeggen.

Na de aankomst aan de kade vertrekt de Sint, zoals altijd, met de koets naar Lobith. Om 15:00 uur start Warboel Muziekprojecten met het verjaardagsfeest van Sinterklaas.

Het comité van Lobith Tolkamer, nodigt de kinderen uit om een mooie verjaardagshoed te maken. Degene die dat gedaan hebben, kunnen namelijk vier kaarten winnen voor het Sinterklaasfeest van Warboel in het Amphion. Kijk voor meer informatie over de intocht of de winactie op : https://www.facebook.com/sintlobithtolkamer/


deel deze activiteit