Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Boeken-, platen- en curiosamarkt in kerk Giesbeek

zondag 10 november 10:00 uur

Foto: Jan Wieggers

GIESBEEK - Zondag 10 november is de vierde markt georganiseerd door de Vrienden van de Giese Toren in de Giesbeekse Martinuskerk.

De markt is een van de vele activiteiten die in de kerk worden gehouden. De kerk zal vol staan met boeken, lp's, cd's en curiosa. Ook zullen de Vrienden deelnemen aan de markt. De opbrengsten van deze verkopen zijn bestemd voor het behoud en onderhoud van de Giese Toren. In de Martinuszaal is een kerststallen tentoonstelling die tot 9 januari te bezichtigen is. In de Torenzaal kan men gewaden en vaandels uit vervlogen tijden bezichtigen.

Tijdens de markt zal een organist zorgen voor gepaste achtergrond muziek, tevens kan men de toren 'Giesbeeks trots' met zijn indrukwekkende klokkenkamer beklimmen. De markt is open van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis, maar een gift is welkom. Het adres is kerkstraat 39 in Giesbeek. Voor info: 06 10252829.

Een volgende activiteit van de Vrienden van de Giese Toren is de wel bekende winterfair op zondag 5 januari. Voor de winterfair kunnen zich nog deelnemers melden via 06 10252829 of via www.giesbeektorenhoog.nl.


deel deze activiteit