Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kerststerrenactie OBW handbal

zaterdag 7 december 9:00 uur

ZEVENAAR - Op zaterdag 7 december gaan meer dan vijftig handballeden (jeugdleden samen met ouders en seniorenleden) langs de deuren om kerststerren (klein en groot), cyclamen en kerstdennen te verkopen.

Standaard komen we onder andere in de wijken zoals Ooy, Oud-Zevenaar en in het centrum van Zevenaar. Ook zijn onze verkopers ook elk jaar te vinden op het bedrijventerrein en de woonwijken daar in de buurt. Wilt u ook kerstbloemen van OBW-handbal maar komen ze niet bij u in de wijk? U kunt ze dit jaar ook kopen bij de Coop-supermarkt in Zevenaar en in het centrum voor Intersport Luising! Daar mogen onze jeugdleden op 7 december staan met een stand. Of kom op 7 december tussen 9.00 en 13.00 uur naar de voetbalkantine van OBW op het Hengelder."

Van de opbrengst hebben we de afgelopen jaren trainingsmateriaal gekocht, shirts aangeschaft voor jeugdleden en coaches en een attentie voor onze vrijwilligers kunnen aanschaffen. Dit jaar gaat de opbrengst naar de jeugdleden. De OBW-leden gaan voor een gezellige verkoopdag.


deel deze activiteit