Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Popsongs, cabaret en Balkanmuziek tijdens Open Podium

zaterdag 14 december 20:30 uur

ZEVENAAR - Op zaterdag 14 december staan er drie totaal verschillende optredens op het Programma van het Open Podium in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar.

Deze avond start met covers van diverse popnummers door het duo Members Only, daarna neemt cabaretier Xavier de Wit uit Duiven de bezoekers mee naar de wereld van echt of nep. De avond wordt afgesloten door het Balkantrio Arnhem met mooie ballads en opzwepende muziek. De avond begint om 20.30 uur en de entree is helemaal gratis.

Het duo Members Only brengt covers, variërend van soul tot folk en van jazz tot pop; van Josh Stone tot Joni Mitchell en van Leon Russell tot Norah Jones, terwijl een stevig rocknummer ook niet wordt geschuwd. Als duo zijn ze momenteel al zo'n drie jaar bij elkaar en ze treden regelmatig door het hele land op.

In de voorstelling 'Echt? Nep!' van cabaretier Xavier de Wit uit Duiven wordt eens te meer duidelijk, dat we gebakken lucht inademen, laten voorkomen dat we het weten, alles op een rijtje hebben, geslaagd zijn, altijd winnen. Maar is dit echt of nep. De oorzaak van het altijd maar de eerste, de beste te willen zijn.

Het Balkantrio Arnhem zingt en speelt dansen en liederen uit de gehele Balkan, Griekenland, Armenië en Georgië. Langzame ballades, soms a capella, snellere dansnummers en onregelmatige maatsoorten. Alles wat de Balkanmuziek zo interessant maakt wordt ten gehore gebracht. Info www.delantaern.nl.
deel deze activiteit