Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Beursvloer de Liemers, meedoen kost niets en levert altijd iets op!

maandag 18 november 16:30 uur

Foto: Jacques Kok

DUIVEN – Op maandag 18 november handelen bedrijven, verenigingen en stichtingen één uur lang in vraag en aanbod op Beursvloer de Liemers. Geld is taboe op deze beurs. Maatschappelijke organisaties uit Montferland en de Liemers mogen de aanwezige bedrijven alleen vragen om Menskracht, Spullen of Advies.

Vorige Beursvloeredities leverden gemiddeld elke minuut een match op. Dit jaar hopen de organisatoren - Liemerse Uitdaging, Welcom, Caleidoz en Mikado - dit aantal te overtreffen.

“Meedoen aan de Beursvloer levert altijd iets op. Bijvoorbeeld concrete hulp, nieuwe contacten of gewoon een goed gevoel“, vertelt Audrey Jeurissen, manager van de Liemerse Uitdaging. “Bedrijven kunnen op een laagdrempelige manier Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij zetten zich belangeloos in om van deze Beursvloer weer een succes te maken. En maatschappelijke organisaties boren netwerken aan, die ze misschien helemaal niet kenden. Verbinden is hier het sleutelwoord. Jong en oud ontmoet elkaar. Candea College leerlingen ondersteunen ons bijvoorbeeld bij de ontvangst, de garderobe en het serveren van de gratis hapjes en drankjes en Swabaa Movements verzorgt de opening. Geweldig!”

Wilt u meedoen? Meld uw bedrijf of maatschappelijke organisatie dan vóór 13 november aan via de website van de Liemerse Uitdaging: liemerseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer. Aanmelden is verplicht, deelname is gratis. Dit jaar vindt de Beursvloer plaats op 18 november van 16.30 tot 18.30 uur in De Stek (het nieuwe onderkomen van KerkvoorNu), Rijksweg 53 in Duiven.


deel deze activiteit