Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Ronald McDonald Boshuus zoekt vrijwilligers voor in het weekend of avond!

dinsdag 12 november 19:00 uur

ARNHEM - Ronald McDonald Huis Boshuus bevindt zich op het dak van Klimmendaal revalidatiespecialisten in Arnhem. In het Huis kunnen ouders van kinderen die behandeld worden in Klimmendaal of ziekenhuis Rijnstate dichtbij hun kind zijn. Ons Huis is ook één van de drie vakantiehuizen van het Kinderfonds voor gezinnen met een zorgintensief kind.

Dankzij de inzet van een enthousiast team vrijwilligers kan Ronald McDonald Boshuus een fijne en huiselijke plek bieden aan heel veel gezinnen. De vrijwilligers zorgen voor het gezellig maken van het Huis, ontvangen gasten, doen huishoudelijk werk en bieden een luisterend oor. Je draait met elkaar op een gezellige manier een groot huishouden.

Het Huis is dagelijks open van 9:00-21:00 uur. Als vrijwilliger draai je één avond per week (van 17-21 uur) of één keer per twee weken een weekenddagdeel. Zonder vrijwilligers kan ons Huis niet open zijn. Daarom zoeken wij vrijwilligers die zich willen inzetten en deel uit willen maken van dit fantastische team! Kom jij ons team versterken?

Wil je weten of dit iets voor je is? Op dinsdag 12 november organiseren we van 19:00-20:30 uur een informatieavond! Tijdens deze avond vertellen vrijwilligers over hun inzet en over het Ronald McDonald Huis en krijg je een rondleiding. Wil je je opgeven voor deze avond of wil je meer weten neem dan contact op of stuur een email: Ronald McDonald Boshuus, Heijenoordseweg 5, 6813 GG Arnhem; T: 026 3525260 E: arnhem@ronaldmcdonaldhuis.nl; W: www.ronaldmcdonaldhuisarnhem.nl.


deel deze activiteit