Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

De Nathalzen uit Loo openen carnavalsseizoen op Elfde van de Elfde

maandag 11 november 19:15 uur

LOO - De start van het carnavalsseizoen komt razendsnel dichterbij. Op de Elfde van de Elfde (maandag 11 november) opent carnavalsvereniging De Nathalzen uit Loo het nieuwe jaar in schuttersgebouw Willem Tell. Er wordt een toost uitgebracht op wéér een mooi seizoen. De zaal is om 19.15 uur open. Iedereen is uitgenodigd, zowel leden als niet-leden.

Om 20.11 uur start de vereniging tevens met de kaartverkoop voor de Loose Avond van zaterdag 30 november (aanvang: 19.30 uur). De Loose Avond is de drukbezochte pronkzitting waarop lokale artiesten optreden en De Nathalzen het nieuwe kabinet installeren. Langzaamaan begint het speculeren wie in de voetsporen treden van prins Peter en prinses Janny.

Leden kunnen op de Elfde van de Elfde per lidmaatschapskaart twee gratis kaartjes voor de Loose Avond afhalen. Er zijn genummerde kaarten die corresponderen met de plaatsen in de zaal. Het afhalen van kaarten kan alleen op vertoon van de nieuwe lidmaatschapskaart. Die ontvangen leden in de aanloop naar de Elfde van de Elfde thuis in de brievenbus. Het is tevens mogelijk om op de Elfde van de Elfde lid te worden.

Drukte in november

“De meesten denken bij carnaval aan het feest in februari, maar bij De Nathalzen is november al een heel drukke maand. We organiseren mede het Loofest (3 november, red.) dat in korte tijd is uitgegroeid tot een populair feest. En met de ludieke, carnavaleske acts is de Loose Avond voor velen een hoogtepunt. Het thema dit jaar is ‘daor zakt mien de boks vanaf’”, zegt president René de Kramer van De Nathalzen.


deel deze activiteit