Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Informatieavond SamenLoop voor Hoop de Liemers

woensdag 23 oktober 19:30 uur

DUIVEN - In het weekend van 12 en 13 september 2020 is er weer een Samenloop voor Hoop de Liemers in het Horsterpark in Duiven. Bij de SamenLoop, een wandelestafette van 24 uur, wordt stilgestaan bij kanker én wordt het leven gevierd. Op 23 oktober 2019 is de informatieavond in de Ogtent in Duiven.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die wil meelopen, -werken of sponsoren. De avond start om 19:30 uur. De vorige editie van de SLvH de Liemers bracht een record bedrag van 60.000 euro op! Ook tijdens de SamenLoop voor Hoop de Liemers 2020 zijn er weer muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil.

Bij elke SamenLoop zijn drie ceremonies. Tijdens de openingsronde lopen eregasten, mensen die kanker hebben of hebben gehad, onder aanmoediging van alle belangstellenden de eerste ronde. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn. 's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke teksten het parcours. Met de kaarsenceremonie herdenken wij dierbaren, steunen wij elkaar en vieren wij dat mensen kanker hebben overwonnen. Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen de laatste ronde. Hierna wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan het KWF.

Naast het doel om geld in te zamelen voor KWF, gaat er twintig procent naar lokale inloophuizen. Dit is Het Braamhuis in Zevenaar en Toon Hermans Huis in Arnhem. Veertig procent van de opbrengst is beschikbaar voor lokale initiatieven. "Wilt u meer informatie? Kom naar de informatieavond op 23 oktober, of mail ons: deliemers@samenloopvoorhoop.nl."


deel deze activiteit