Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (2)
    Evenement

Film Astrid Lindgren bij Filmhuus Westervoort

woensdag 12 juni 20:00 uur

Foto: Pernille Fischer Christensen

WESTERVOORT - Woensdag 12 juni is de film ´Becoming Astrid´ te zien bij Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg. Deze film is een biografie van Astrid Lindgren, auteur van Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en De Gebroeders Leeuwenhart.

Over de film: Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven.

Om 19.30 is een ieder welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. De tickets van vijf euro per stuk zijn te reserveren op www.filmhuuswestervoort.nl. Gereserveerde tickets liggen bij Huize Vredenburg klaar tussen 19.15 en 19.45 uur. Daarna komen reserveringen te vervallen.

Film/diner combi

Op deze avond is er een speciale film/diner combi bij restaurant Huis ter West. Een hoofdgerecht en een drankje naar keuze èn een filmticket voor de film kost 22,50 euro. Reserveren kan op www.filmhuuswestervoort.nl of bij Huis te West. Wie al een filmticket bezit, betaalt 17,50 euro.


deel deze activiteit