Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Isseltaler Musikanten halen het origineel van de Böhmischer Traum naar Nederland

zaterdag 18 mei 19:00 uur

Foto:

BABBERICH - Op zaterdag 18 mei hebben onder de noemer 'Zweimal Blasmusik' twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd: de Isseltaler Musikanten zelf en Anton Gälle und seine Scherzachtaler Blasmusik. Deze Duitse topkapel brengt in Nederland het origineel van de Böhmischer Traum op het podium.

                                                

'Anton Gälle und seine Scherzachtaler Blasmusik' zijn sinds 1989 zeer succesvol in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Een van de bekendste melodieën van de kapel is 'Der Böhmischer Traum'. Der Böhmischer Traum' is een echte blaasmuziekhit en wordt wereldwijd uitgevoerd. Voordat Anton Gälle und seine Scherzachtaler Blasmusik het podium betreden, zullen de Isseltaler Musikanten optreden. Deze muzikanten onder leiding van Cyrille van Poucke spelen op hoog niveau traditionele en nieuwe Böhmische blaasmuziek.

Zweimal Blasmusik

De Isseltaler Musikanten zijn organisator van 'Zweimal Blasmusik'. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen.                        

Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zaterdagavond 18 mei 2019 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, Babberich. De aanvang is 19.00 uur en de zaal gaat om 18.00 uur open. Kaarten zijn - indien nog beschikbaar - verkrijgbaar aan de zaal en via www.isseltalermusikanten.nl. De toegangsprijs bedraagt 17,50 euro per persoon. U kunt ook kaarten bestellen via 026 3820245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl


deel deze activiteit