Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (31)
    Evenement

PromConcert in de Werenfriedkerk in Westervoort

vrijdag 22 maart 20:00 uur

WESTERVOORT - Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk houdt op vrijdag 22 maart om 20.00 uur voor de tweede maal een PromConcert. Dit PromConcert was vorige jaar voor het eerst en moet een traditie worden in Westervoort.

Er worden bekende nummers gespeeld waarbij de bezoeker uit volle borst kan meezingen. Optredende artiesten zijn: Paul Mulder, die eigen nummers speelt en flink wat populaire meezingers laat horen; Silke en Erik Kramer, zang en keyboard, treffen de gevoelige snaar; Westervoort All Stars (WAS) roert de trom uit de sixties en seventies en organist Marius de Boer zet een flinke medley op touw. De Vriendenstichting zet zich in voor restauratie en behoud van de historische dorpskerk aan de Dorpstraat 61.

De toegangsprijs is inclusief koffie of thee, tien euro. In de voorverkoop 7,50 (bij Cigo, Huis ter West en Wieleman). En bent u vriend of donateur dan betaalt u zes euro, inclusief gezinsleden. "Kijkt u ook eens op onze website werenfriedkerk.nl waar u eveneens goedkope kaartjes kunt bestellen. Deze liggen dan klaar bij de ingang van de kerk. Wees er vroeg bij want op=op! Koffie en thee zijn alleen verkrijgbaar voorafgaande aan het concert. In de pauze is er tegen betaling wijn en fris te verkrijgen! Wij hopen, net zoals vorig jaar, er weer een geweldig meezingfeest van te maken."


deel deze activiteit