Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

ZEVENAAR - Voor elk wat wils tijdens Open Podium

zaterdag 9 februari 20:30 uur

Tijdens het Open Podium van zaterdag 9 februari in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar komen de liefhebbers van diverse genres volledig aan hun trekken.

Volkszanger Marco de Ruijter start de avond met vooral Nederlandse liedjes, dan wil Johnny Spätzünder de bezoekers mee laten zingen met diverse favoriete nummers en de avond wordt afgesloten met het trio Blikwinkel. Zij staan in de voetsporen van de Nederlandse band De Dijk. De avond begint om 20.30 uur. De toegang is gratis.

Het Nederlandse lied is volkszanger Marco de Ruijter met de paplepel ingegoten. Al 25 jaar lang geeft hij met veel succes act de préséance op feesten en partijen. Zijn nieuwste singel 'Dag mijn lieve schat' zal hij deze avond zeker laten horen. De uit Duitsland afkomstige Johnny Spätzünder staat bekend om zijn catchy nummers. Regelmatig doorkruisen ook Songs van Cash, Cover Classics en meezingers zijn brede repertoire. De sympathieke gitarist heeft altijd plezier met het publiek. So Folks... have a drink, get inspired and listen to Johnny‘s tunes and sing along with your favourite songs. In de voetsporen van De Dijk laat Blikwinkel zien dat Nederlandstalig niet per definitie aan het volksgenre gebonden is. Aan de hand van beschouwende teksten nemen de drie heren je mee van alledaagse dingen des levens tot wereldpolitiek. Gedragen door inventieve, energieke melodieën proberen zij mensen te inspireren, te ontroeren, maar ook te laten lachen om het leven.
deel deze activiteit