Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Opening Senioren Soos bij Burgers van Diem

zaterdag 19 januari 13:30 uur

DIDAM - Zaterdag 19 januari vindt de officiële opening plaats van de Seniorensoos bij Burgers van Diem Meulenvelden.

Deze middag zal een aantal bewegingsactiviteiten aan de aanwezigen worden getoond. Het is de bedoeling dat iedereen, die dat wil mee kan doen aan yoga, stoelgym, linedance en volksdansen. Naast het tonen van bovengenoemde bezigheden vindt ook een biljartdemonstratie plaats.

De soos kan men vrij in en uitlopen; het is een openbaar gebeuren. Een min of meer onder gesneeuwd/ vergeten kaartspel is het solo-kaarten. Wie kent de term niet van 'Den Olde, Spits en Batje'. En 'kaarten met de eerste en de matjes'. Iedere maandagmiddag komt een aantal mannen dit prachtige spel spelen; kom ook kijken en doe mee! Breng vier mensen bij elkaar en ga solo-kaarten of klaverjassen. Hiertoe is een deelnemerskaart door de SSK in het leven geroepen, die voor tien euro te koop is. Op vertoon van deze kaart kan men een kortingskaart kopen bij Burgers van Diem, waarop de genoten consumptie wordt afgetekend.

Tussendoor verzorgt Hans Neervoort de hierbij passende muziek. De start van deze hopelijk gezellige middag is om 13.30 uur en het eind is om 16.30 uur gepland. Het bestuur van de stichting Senioren Kontakt en Petra Buijs van Burgers van Diem, nodigt een ieder hierbij van harte uit. Verdere informatie is verkrijgbaar bij Henk Boerstal, telefoon 0316 223885.


deel deze activiteit