Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden

woensdag 23 januari 10:00 uur

REGIO - Woensdag 23 januari van 10:00-12:00 uur is er Walk&Talk in de Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22. Bij deze bijeenkomst is Maya Koerts van Koerts-Coaching gastspreker.

Hoe breng je focus aan in je zoektocht naar werk en wat is het nut ervan. Of herken je het volgende? Je wilt graag een leuke, nieuwe of andere baan. Je bent gemotiveerd om veel te solliciteren. Je werkt er keihard voor. Echter al je inspanningen en goede gedrag lijken niet beloond te worden. Het wordt moeilijker om positief te blijven en om vertrouwen te houden dat het gaat lukken. En eigenlijk heb je ook niet zo veel zin meer om nog te solliciteren…

Wanneer je op zoek bent naar een andere baan, verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken of misschien help je juist graag anderen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Deze koffiepauze geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht – ook als je nog een baan hebt!

Bibliotheek Montferland biedt met Walk&Talk werkzoekenden een plek voor herkenning, inspiratie en praktische tips. Met wisselende onderwerpen, gastsprekers en ervaringen van andere deelnemers. Walk&Talk is geen workshop en ook geen lezing. Het belangrijkste deel is de koffiepauze waarin je nieuwe mensen leert kennen. Zij kunnen jou op weg helpen bij het vinden van de baan die het beste bij jou past. De koffie en thee staan dan ook voor je klaar.

Meer informatie staat op: www.bibliotheekmontferland.nl en http://www.levendesollicitatiegids.nl.


deel deze activiteit