Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Pronkzitting De Clusenarren

zaterdag 19 januari 19:49 uur

HERWEN - Zaterdag19 januari is het weer zover, dan is er weer de jaarlijkse pronkzitting van carnavalsvereniging De Clusenarren uit Herwen. Na maanden van voorbereiding zal die avond sporthal De Cluse omgetoverd worden tot een echt theater.

De avond zal bol staan van zang, dans, buut, sketch en zal verzorgd worden door de spelersgroep van De Clusenarren. De dansgarde zal dit jaar twee showdansen en één gardedans presenteren. Prins Alex de 2e zal afscheid nemen en de nieuwe Prins zal gepresenteerd worden. De prinsenkandidaten van dit jaar zijn: Max Pouwels, Roy Bouwman, Peter Hetterschijt, Bart Berendsen, Bart Koerentjes & Daan Sommers. Wie van bovenstaande kandidaten zal de nieuwe Prins worden en aankomend jaar de scepter zwaaien over de Clusenarren?

De volgende optredens staan op het programma: Duo Fris & Fruitig, 44 jaar De Clusenarren, Tumpke uut de Carvium, Sprakeloos & nog vele andere optredens. De muzikale omlijsting is in handen van de Pronkband. Kaarten zijn nog verkrijgbaar aan de zaal. De pronkzitting zal beginnen om stipt 19:49 uur en de zaal is open vanaf 18:45uur.


deel deze activiteit