Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Mooie liedjes van diverse artiesten in De Lantaern

zaterdag 19 januari 20:30 uur

ZEVENAAR - Tijdens het Open Podium van 19 januari zijn er mooie liedjes van diverse artiesten te beluisteren in muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. Lisanne Harrewijn brengt bijzondere covers, Marko Poucki zingt en speelt eigen nummers en de vijfkoppige band Johnnymen bezingt gebeurtenissen uit het dagelijks leven. De avond start om 20.30 uur en is helemaal gratis.

Lisanne Harrewijn alias Lys Christel is een 20-jarige zangeres, sinds kort wonend in Engeland. Zoekend naar haar weg als artiest zal het optreden in De Lantaern één van haar eerste worden. Tot nu houdt ze zich vooral bezig met covers, maar haar droom is om ook met eigen nummers te komen. Een van de stand-out-covers is de zelf geschreven Engelse versie van een Oekraïns nummer, dat ze zeker deze avond te horen gaat brengen.

Marko Poucki heeft niet veel nodig, slechts een piano en een microfoon. Zijn muziek laat zich vangen ergens tussen luisterlied en Nederpop, geïnspireerd door Ramses Shaffy, Stef Bos en Frank Boeijen. Tijdens optredens brengt hij eigen liedjes en muziek van zijn helden.

De vijfkoppige band Johnnymen maakt Nederlandstalige muziek van hoge kwaliteit met teksten die je besmuikt om je heen laten kijken. Ze zingen over jou! Volwassen (liefdes)leed, alledaagse ellende en onalledaagse begeerte bezongen, gespeeld en nadrukkelijk voorgedragen voor liefhebbers van het betere lied. Folk(rock), blues, poëzie en een randje country. Ze slijpen, ze raggen, ze schuren, ze rocken.deel deze activiteit