Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (26)
    Evenement

Ouderwetse discoavond in Muziekcafé De Lantaern

zaterdag 8 december 20:15 uur

ZEVENAAR - Vanwege het grote succes van de drie voorgaande jaren presenteert Muziekcafé De Lantaern op zaterdag 8 december weer een ouderwetse discoavond onder de noemer ‘Do you remember’.

Het wordt een heerlijke avond vol van herinneringen uit vervlogen tijden waarop de dansvloer niet gemeden mag worden. De zaal gaat om 20.15 uur open en de eerste plaat wordt om 20.30 uur gestart. De toegang is helemaal gratis.

Lekker mee blèren met hits al ‘Paradise by the dashboard light’ en ‘Bohemian Rapsody’. Of knus tegen elkaar aan schuifelen op nummers van de Every Brothers. Weer helemaal verliefd worden op jouw eigen partner. Op de dansvloer uit je dak gaan tijdens opzwepende bekende disconummers. Terug naar de '60-, '70-, '80- en '90-tiger jaren en herinneringen ophalen uit een onbezorgde jeugd. Weer de sfeer voelen van toen. De hit weer horen van een fantastische vakantie. Dat kan. Er kunnen verzoeknummers aangevraagd worden. Dit gaat allemaal gebeuren in het altijd gezellige muziekcafé. Uiteraard zorgt de technicus van De Lantaern voor sfeervolle verlichting.

De bezoekers van vorig jaar waren stuk voor stuk erg enthousiast. ‘Wat was dit een heerlijke avond’. ‘Dit mogen jullie van mij wel elke maand organiseren’ waren veel gehoorde kreten. Op 8 december is er weer een mogelijkheid om heerlijk uit je bol te gaan op de dansvloer en goede herinneringen op te halen uit lang vervlogen tijden. De vrijwilligers van De Lantearn heten een ieder welkom.


deel deze activiteit