Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (26)
    Evenement

Musicalvereniging Pit speelt 'Circus'

vrijdag 9 november 20:00 uur

DUIVEN - Musicalvereniging Pit uit Duiven werkt momenteel aan de laatste voorbereidingen voor de jaarlijkse voorstelling “Circus”. Het verhaal is weer geschreven door medespeelster Jackie van der Werff. Jennie Hidding tekent andermaal voor de regie.

Het verhaal: Circus Bimbam komt naar ons dorp! Dat belooft weer een prachtig festijn voor de hele familie te worden! Helaas gaat het niet goed met Circus Bimbam. De circusartiesten hebben nieuwe kleding en nieuw circusmateriaal nodig, maar daar is geen geld voor. De kaartverkoop blijft achter en het circus staat in de rode cijfers. Er zit maar één ding op: hééél veel kaartjes verkopen. Gaat dat wel lukken? Wie wil er in dit tijdperk van snel internet, snapchat en YouTube nog naar het circus?

Dan gloort er hoop. In het publiek zit een rijke vreemdeling die het circus een warm hart toedraagt. Kan hij het circus redden? Evenals vorig jaar zullen ook onze mini-Pitters meewerken aan de musical. Deze swingende, hilarische voorstelling is te zien op vrijdag 9 en zaterdag 10 november om 20.00 uur en op zondag 11 november om 14.30 uur in De Ogtent aan de Remigiusplein 9 in Duiven.

De toegangskaarten kosten 8,00 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via bij Bruna Duiven, Bakkerij Koenen Eilandplein en per email www.pitduiven.nl.


deel deze activiteit