Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (42)
    Evenement

Prinsenkeuzeavond De Dolbotters in Westervoort

dinsdag 13 november 20:11 uur

WESTERVOORT - Wie worden de opvolgers van Prins Nico-Jan 1e en Prinses Petra van Carnavalsvereniging De Dolbotters uit Westervoort? Tijdens de jaarlijkse prinsenkeuzeavond in Zalencentrum Wieleman zal dit bekend worden gemaakt.

“Wij hebben een fantastisch carnaval gehad. Hier willen we iedereen voor bedanken. We wensen onze opvolgers net zo veel plezier als wij hebben gehad en weten precies hoe zij zich op dit moment voelen. Geniet van alles wat komen gaat want voor je het weet is het weer voorbij en sta je weer op het podium om de scepter over te dragen. Wij hopen dat velen van jullie naar de prinsenkeuzeavond komen om samen af te sluiten”, aldus Prins Nico-Jan 1e.

Zaterdag 17 november om 20.11 uur vindt de prinsenkeuzeavond plaats in zalencentrum Wieleman. Naast de prinsenwissel zijn er verschillende optredens van eigen leden. Maar ook van Hans van Workum en John Kemper op ‘t Bankje, Ali Osram en DT-Orchestra. Na afloop van het programma is er een afterparty met de Westervoortse zanger Roy Wilting.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.dedolbotters.nl voor 5,00 euro (exclusief servicekosten). Entreeprijs aan de deurkassa is 7,50 euro. Toegang vanaf 15 jaar, alcoholgebruik vanaf 18 jaar.

Meer informatie over carnavalsvereniging De Dolbotters en de carnavalsactiviteiten staat op www.dedolbotters.nl, Twitter: @dolbotters en Facebook: http://www.facebook.com/dedolbotters.


deel deze activiteit