Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (54)
    Evenement

Ontwerpen en printen in 3D

donderdag 11 oktober 20:00 uur

Foto: hcc zevenaar

ZEVENAAR - Op donderdag 11 oktober verzorgt de HCC weer de maandelijkse computeravond. De avond wordt gehouden in Ons Huis, Dr. Honigstraat 3, Zevenaar. Aanvang lezing 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

De HCC neemt de bezoeker graag mee op een fascinerende ontdekkingsreis in de wereld van 3D. De presentatie gaat vooral in op wat 3D kan betekenen als hobby en de rol van HCC daarbij. Er valt over 3D veel te vertellen. De belangrijkste aspecten die voor 3D als hobby interessant zijn, worden verteld: Historie en werking 3D printer; Hoe kom je aan een 3D model; Hoe maak je een 3D model geschikt om te printen; Wat is nodig om een goede 3D print te maken; Een aantal programma’s gaan we live demonstreren; En een 3D printer aan het werk zien. De presentatie wordt hier verzorgd door Wim de Boer.

"Wil je meer weten of wil je ook aan de slag met 3D, laat het ons dan vooral weten. Er is in onze regio nog geen 3D werkgroep, we helpen je dan om die samen met ons regiobestuur ook hier te starten.

Bij de helpdesk zijn de nodige deskundigen aanwezig die helpen bij vragen en problemen op het gebied van computerapparatuur en -programmatuur. Natuurlijk is er weer de mogelijkheid om informatie te krijgen over allerlei onderwerpen, zoals Internet, Genealogie, Linux en Raspberry Pi, Windows, Office, Video bewerken, Adobe Fotoshop, et cetera.

De toegang is vrij voor HCC-leden. Ook niet-leden zijn welkom en betalen vier euro per avond.


deel deze activiteit