Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Mooie liedjes, grappige verhalen en akoestische rock tijdens Open Podium

zaterdag 19 september 20:30 uur

Foto:

ZEVENAAR - Tijdens de Open Podiumavond van zaterdag 19 september in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar staan er weer zeer diverse artiesten op het podium.

Sietse Terpstra opent de avond met poëtische liedjes, daarna speelt en zingt Yildiz Gies de try-out van haar voorstelling ‘Onverwacht’. De avond wordt afgesloten door No Fake met akoestische rocknummers. De avond begint om 20.30 uur. De toegang is gratis en uiteraard zijn de coronaregels ook deze avond van toepassing. Sietse speelt als singer/songwriter poëtische liedjes met toegankelijke teksten. Met simpele maar raak gekozen woorden en akkoorden wil de zanger het publiek meenemen in de verhalen die hij met zijn liedjes wil vertellen.

In haar voorstelling ‘Onverwacht’ zingt en vertelt Yildiz Gies herkenbare, grappige en ontroerende liedjes en verhalen over de schoonheid van de teleurstelling en de misleiding van de verwachting. Deze avond speelt ze haar, vanwege het coronavirus, uitgestelde try-out van deze voorstelling.

Nofake is een akoestisch duo bestaande uit: Sheila Gelens (zang) en Dirk de Graaf (gitaar). Ze bewerken classic-rocknummers naar een akoestische uitvoering met veel fantasie en een geheel eigen arrangement. Daarnaast schrijven ze ook eigen werk in diverse stijlen. Dit duo heeft al diverse keren met heel veel succes opgetreden in De Lantaern.

Uiteraard worden de coronaregels volgens het RIVM in acht genomen. Alle informatie hierover en nog veel meer is te vinden op www.delantaern.nl.Foto:
Foto:
deel deze activiteit