Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kunst in het Dorpshuis Groessen

zaterdag 19 september 11:00 uur

Foto: Dorpshuis

GROESSEN - In het weekend van 19 en 20 september vindt voor de vijfde keer het 3 Oever Festival plaats. Een kunstfestival dat zich afspeelt op de 3 oevers van de Gelderse Poort. Zie ook: www.3oeverfestival.nl.

Belangrijk onderdeel van dit festival is de 3 Oever Atelier Route: een route langs locaties waar kunstenaars hun werken tonen. Dit jaar is het Dorpshuis Groessen ook deelnemer aan deze route. Op zaterdag 19 en zondag 20 september exposeren vier kunstenaars in het Dorpshuis: beide dagen van 11:00 – 17:00 uur. De toegang is gratis.

Er is dit jaar helaas geen SchuttersKermis tijdens dit weekend in Groessen. Misschien is dit een leuk alternatief uitje op de zaterdag of zondagmiddag?: Kom gezellig van Kunst genieten in het Dorpshuis.

De volgende kunstenaars zullen hun werken tonen (op de foto van links naar rechts): Eric Trip, Anton Ariëns, Annelieke Lomans en Marjolein Bartels.

Annelieke Lomans toont haar schilderijen, Zij worden gekenmerkt door sprekende kleuren. Haar onderwerpen in zeer gevarieerde stijlen. Het zijn bijvoorbeeld naïef getekende portretten, geabstraheerde voorstellingen, mediterrane landschappen en intuïtief werk.
Anton Ariëns maakt beeldhouwwerken: ruimtelijk, meestal abstract werk met strakke gebogen lijnen en vlakken. Het werk krijgt daardoor veel beweging en gaat leven.

Marjolein Bartels hergebruikt stoffen, kleden en maakt daar kleurrijke producten mee,

Eric Trip tenslotte maakt foto’s van onderwerpen die hem fascineren en die zet hij vervolgens om in bewegende belden.Foto: 3 OAR
Foto: 3 OAR
Foto: 3 OAR
Foto: 3OAR
Foto: 3 OAR
deel deze activiteit