Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden

woensdag 26 augustus 10:00 uur

Foto:

DIDAM - Bibliotheek Montferland start weer met Walk&Talk bijeenkomsten, met in achtneming van de RIVM richtlijnen. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 26 augustus van 10:00 – 12:00 uur in Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22.

Gastspreker is Marja Blok van Marja Blok Coaching. Marja wil met jou een passend antwoord vinden voor jouw werkgerelateerde vraag en situatie.

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt voor een rustpunt maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Deelnemers kunnen tijdens deze bijeenkomst ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van werkeloosheid.

Iedere vierde woensdag van de maand zijn er wisselende onderwerpen met gastsprekers. Walk&Talk is gratis, maar aanmelden is in deze coronatijd verplicht via info@bibliotheekmontferland.nl. Er is plaats voor maximaal vijftien deelnemers. Meer informatie staat op www.bibliotheekmontferland.nl.


deel deze activiteit