Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Bier & Bloasmuziek: het 33e carnavalsconcert!

zondag 16 februari 13:00 uur

Foto: PR VWM

ZEVENAAR - Op zondag 16 februari, de zondag voor carnaval, zal het (inmiddels legendarische) Vesters Walder Muzikanten Carnavals Concert weer plaatsvinden. Alle verenigingen, hun prinsen én hun raden van 11 uit Zevenaar en omstreken zijn dan aanwezig om zich gezamenlijk op te warmen voor de zware carnavalsdagen.

Bier & Bloasmuziek: carnaval zo-as ut bedoeld is! Dit keer een bijzonder carnavalsconcert: de 33e, een glorieus jubileumjaar in de carnavalswereld! Uiteraard zullen de gasten merken dat de Vesters Walder iets te vieren hebben…

Wat heeft een échte carnavalist nodig om blij te worden? Natuurlijk: Bier & Bloasmuziek, aangevuld met een leuk kieltje, hoedje of petje, én… een hard werkende ober! Daar wordt een mens blij van, dan vier je carnaval zo-as ut heurt! Op 16 februari zullen de Versterswalder er alles aan doen om weer een ouderwets, traditioneel carnavals-festijn neer te zetten. Al 33 jaar succesvol én uitverkocht! Het belooft weer een daverend feest te worden. Iedereen die het carnaval een warm hart toedraagt is van harte welkom, bestel de kaartjes op tijd!

Het Vesters Walder Muzikanten Carnavals Concert is in zalencentrum Staring Zevenaar. Aanvang 13.00 uur, zaal open: 12.30 uur. Entreebewijzen (8,- euro): 0316 529450 / janwelting@gmail.com.


deel deze activiteit