Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kerst Sing à Long & Concert in Westervoort

zondag 15 december 14:30 uur

Foto: Sjoerd van den Berg

WESTERVOORT - Geniet 15 december van een onvergetelijk kerstgebeuren. Wees erbij en kom alvast in die heerlijke, warme en gezellige kerstsfeer.

Carla brengt met haar begeleiders een afwisselend, warm en sfeervol kerstconcert. Het programma wordt afgewisseld met luister en meezingnummers, waarbij de bezoekers dit keer dus gewoon lekker voluit mee mogen zingen!

In de donkere dagen voor Kerst komen ze allemaal weer voorbij: de kerstliedjes. We nemen je mee langs echte Kerst-klassiekers maar ook langs eigentijdse top-40 hits. We zingen in het Engels, maar ook in het Nederlands.

Zingen is heerlijk en werkt ontspannend. Samen zingen is nog gezelliger en fijner, want wat is er mooier dan muziek met elkaar delen. (Carla Herlfterkamp: muzikaal leider en zangeres. Kirsten van Oort: piano. Theo Scholten: accordeon. Vincent Gal: percussie. Met medewerking van vele gastzangeressen.)

De bezoekers ontvangen een Sing à Longboekje. Mocht je een liedje niet zo goed kennen, dan lees/zing je lekker uit het boekje mee. Kaarten voor donateurs, inclusief koffie of thee, bedragen € 6,00, bij Cigo in de voorverkoop 7,50 en aan de deur 10 euro. Ook kunnen kaarten à € 7,50 via de site https://www.vriendenwerenfriedkerk.nl/activiteiten worden verkregen.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De deur is open om 14.30 uur, zodat u voorafgaande aan het concert nog een kopje koffie of thee kunt gebruiken. In de pauze kunt u, tegen betaling, fris of glühwein verkrijgen. De opbrengst is voor het behoud van de Werenfriedkerk in Westervoort.


deel deze activiteit