Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Concert in Sint-Martinuskerk in unieke sfeer

zondag 15 december 11:00 uur

Foto: Crescendo

OUD-ZEVENAAR - Op zondag 15 december verzorgt het fanfareorkest van muziekvereniging Crescendo een uniek concert in de monumentale Sint-Martinuskerk in Oud-Zevenaar.

In de aanloop naar kerst brengt Crescendo een programma ten gehore met muziek van verschillende stromingen. Dirigent Nyncke de Vries heeft een prachtig programma samengesteld waarin de bezoeker het orkest eens anders hoort dan men wellicht gewend is.

De kerk zal in aangename sfeer verlicht worden en hopelijk zorgt het weer voor een prachtig zicht op de sinds 1931 aanwezige gebrandschilderde ramen van Joep Nicolas. Crescendo nodigt zowel muziekliefhebbers als gezinnen uit dit concert te bezoeken en hoopt op aangename wijze het jaar muzikaal af te mogen sluiten. De aanvang van het concert op de derde zondag van de Advent, 15 december, is 11:00 uur. Bij binnenkomst van de kerk is koffie en thee verkrijgbaar. De toegang tot het concert is gratis. Meer informatie staat op www.crescendo-zevenaar.nl en https://www.facebook.com/fanfareorkestcrescendo.


deel deze activiteit