Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (42)
    Evenement

'Three Billboards in Ebbing, Missouri' bij Filmhuus Westervoort

woensdag 14 november 20:00 uur

Foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

WESTERVOORT - Woensdag 14 november toont Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg de film ´Three Billboards in Ebbing, Missouri´: een misdaaddrama dat verlies, woede en (wan)hoop op een duister komische wijze de revue laat passeren. De kaartjes kunnen alvast worden gereserveerd.

De moeder van een vermoorde en verkrachte tiener kan het niet verkroppen dat er één jaar na dato nog steeds geen dader is opgepakt en besluit de lokale sheriff onder druk te zetten. Drie reclameborden die al bijna dertig jaar niet meer in gebruik waren staan plots in de schijnwerpers als Mildred Hayes in dikke, zwarte letters probeert haar verdriet een stem te geven: waarom loopt de moordenaar van haar dochter nog vrij rond? Deze vraag laat haar niet los.

Programma

Om 19.30 is iedereen welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

Tickets

Om zeker te zijn van een plekje wordt het aangeraden kaartjes te reserveren op www.hetfilmhuus.nl/tickets of bij Kulturhus De Nieuwhof. Ze kosten vijf euro per stuk en kunnen opgehaald worden bij Kulturhus De Nieuwhof. Filmliefhebbers die wel reserveren maar niet van tevoren hun kaartje ophalen, kunnen tot 19.45 uur binnenkomen. Na dit tijdstip komen de reserveringen te vervallen.


deel deze activiteit